Γλώσσα - Greek  
OKI ΜΒ451dn MFP Mono Laser A4, Print/Scan/Copy/Fax

OKI ΜΒ451dn MFP Mono Laser A4, Print/Scan/Copy/Fax

Κωδικός προϊόντος:OKI ΜΒ451dn
Διαθεσιμότητα:Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 292.35€ Τιμή προ φόρου: 235.77€

OKI ΜΒ451dn MFP Mono Laser A4, Print/Scan/Copy/Fax, Ethernet, USB, Duplex

 3 Χρόνια εγγύηση με την εγγραφή στο www.oki3yw.gr

LED 4 σε 1 συσκευή για τις ανάγκες του γραφείου

  • A4 μονόχρωμο 4 σε 1 MFP, 1-5 χρήστες
  • 29 σελίδες/λεπτό & αρχική εκτύπωση 5 δευτερόλεπτα
  • Standard RADF & εκτύπωση διπλής όψης
  • Max χωρητικότητα χαρτιού 350 φύλλα
  • Γλώσσα εκτύπωσης PCL
  • Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο δίκτυο (MB451w)

Ο MB451 αποτελεί την ιδανική συσκευή για μικρές επιχειρήσεις με μικρό όγκο απαιτήσεων και λίγο χώρο στη διάθεσή τους. Με ταχύτητες εκτύπωσης 28ppm, μεγάλη LCD οθόνη, εκτυπώστε, αντιγράψτε, σαρώστε και στείλτε φαξ με μία ευέλικτη και οικονομική συσκευή.    

Οι εκτυπωτές ΟΚΙ είναι πιο αξιόπιστοι λόγω της LED τεχνολογίας με την οποία χρησιμοποιούνται λιγότερα κινούμενα μέρη. Έτσι, η ΟΚΙ μπορεί να προσφέρει 3-ετή εγγύηση.   

Με την ευέλικτη διαχείριση μέσων μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες, φόρμες, τιμολόγια, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε είδους επιχείρηση.

Το ΜΒ451 είναι ένα από τα πιο οικολογικά Α4 MFP μηχανήματα στην αγορά ενσωματώνοντας πολλές λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, τεχνολογία LED, Auto-Off, Eco & Deep Sleep modes, μειωμένη χρήση toner, εκτύπωση διπλής όψης, RADF 50-φύλλων, USB θύρα  για απ’ ευθείας εκτύπωση από USB.

Εκτυπώστε από Α6 έως 1321mm και έως 160gsm βάρος χαρτιού.

Η λειτουργία Print Super Vision επιτρέπει στους ΙΤ διευθυντές να διαχειριστούν τις συσκευές και να διαχειριστούν προβλήματα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη, με έλεγχο και εποπτεία όλων των εκτυπωτών, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου . Η λειτουργία Print Job Accounting σας επιτρέπει να περιορίζετε την πρόσβαση σε άτομα ή ομάδες και να διαχειρίζεστε τις εκτυπώσεις και φωτοτυπίες σας με ελεγχόμενο κόστος. Επίσης αυτή η λειτουργία σας δίνει τη δυνατότητα για αναλυτική αναφορά της χρήσης στο δίκτυο , λαμβάνοντας πληροφορίες για την ποσότητα, το μέγεθος το εκτυπωτικό μέσο και τη χρήση αναλωσίμων.